BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home >> Oferte >> Orange dubleaza minutele, sms-urile si traficul de internet de sarbatori

Orange dubleaza minutele, sms-urile si traficul de internet de sarbatori


photo_large-23663
Orange dubleaza minutele, sms-urile si traficul de internet de sarbatori!

Telefon mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini, Metalic Blue

Clientii de cartele Prepay Orange au acum inca un motiv de bucurie. Orange dubleaza in perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014 minutele, SMS-urile si traficul de internet care sunt incluse pe in optiunile disponibile pentru cartelele prepay.

Odata cu lansarea acestei oferte, Orange ofera posibilitatea atat clientilor existenti cat si pentru cei care isi activeaza optiunea pe o cartela prepay noua, fara niciun cost suplimentar.

„Prin această campanie, Orange oferă flexibilitate clienţilor săi (…)” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.

Pentru activarea ofertei, utilizatorii trebuie să apeleze *100# şi să acceseze ramura Dublu sau trebuie să intre în contul Orange la secţiunea Dublu.

“La Orange prelungim clipele frumoase! Alege beneficiul dorit din optiune si-l primesti dublu:
1. internet
2. min/SMS nationale si internationale
3. min/SMS Orange”
photo
Atentie! Clientii de sim prepay Orange pot alege doar una din optiunile disponibile din aceasta oferta.

Clienţii Orange isi pot achiziţiona de asemenea un telefon mobil la un preţ redus prin intermediul programului Orange Phone Credit şi pot obţine şi o reducere suplimentară, de 15 euro, la achiziţionarea unui telefon Orange Zali sau Orange Hiro. Orange Phone Credit este programul prin care utilizatorii de cartele preplătite pot sa acumuleze, la fiecare reincarcare, bonus ce poate fi folosit ca reducere la cumpararea telefonului dorit.

Sursa: zf.ro

[ad#feed]

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

electronic-cigarette-e-smoking

4 sfaturi utile pentru utilizarea tigarii electronice

Traim intr-o perioada in care fumatul nu mai este ceva deosebit. Odata cu numarul fumatorilor cresc si numarul cazurilor de boli pulmonare. Tocmai din acest motiv, in anul 2003 Hon Lik inventeaza tigara electronica. Avand un succes rasunator in randul chinezilor, in timp tigara electronica a devenit una din

One comment

  1. Si daca am mai multe abonamente orange ce depasesc 40 de euro, plus 15 euro incarcati lunar pe prepay voi avea tv gratuit? Mentionez ca in acest pret am si un abonament de internet colibri 25. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>